Předpis pro tramvaje D 1/2 v bodech do článku
Moderátor: Předsednictvo Sdop
-
- Správce fóra
Předpis pro tramvaje D 1/2 v bodech do článku
Abyste si nemysleli, že pro stránky vůbec nic nedělám, napadlo mne přepsat způsobem vizte https://www.tram-bus.cz/wp-admin/post.p ... ction=edit tak, aby byl odlehčený a řekněme méně formální, aby byl čtivý. Myslím, že by se nejednalo o zbytečnou práci, naopak by to mohlo být zajímavé pro osoby, které si originální předpis stahovat nechtějí nebo to je pro ně komplikované a hlavně by pak přivedl Google další potencionální čtenáře na stránky při zadání některých hesel přímo obsažených v předpise. Uvítám názory a to zejména Ondry Kališe.
Pro mou rychlou reakci mne prosím označte pomocí @ nebo mne citujte. Přijde mi notifikace do e-mailu.
-
- Správce fóra
Re: Předpis pro tramvaje D 1/2 v bodech do článku
Musím říct, že je to odvážný, originální a výborný nápad.
Možná bych dal tučně některé stěžejní informace, ale jinak je článek super.
Možná bych dal tučně některé stěžejní informace, ale jinak je článek super.
-
- Člen Sdop
-
- Člen Sdop
Vypadá to dobře, jen ten nadpis by měl i běžnému čtenáři aspoň napovědět, o čem článek je. Normálnímu člověku neřekne nic a může být odrazující. A pozor na srozumitelný popisek na fb.
-
- Správce fóra
Ondro, je to pracovní název. Finální verze samozřejmě bude vypadat jinak a to tak, jak se dohodne v této diskusi.
Pro mou rychlou reakci mne prosím označte pomocí @ nebo mne citujte. Přijde mi notifikace do e-mailu.
-
- Člen Sdop
Tak to pak jo. Nějaký návrhy na název?Jiří Staněk píše: ↑16.12.2018 18:16:32Ondro, je to pracovní název. Finální verze samozřejmě bude vypadat jinak a to tak, jak se dohodne v této diskusi.